Blackjack Apprenticeship Basic Strategy Trainer

Съдия на Квебек отхвърли искането за спиране на производството за вътрешна търговия срещу бившия главен изпълнителен директор и председател на управителния съвет на Amaya Дейвид Баазова.През март 2016 г blackjack apprenticeship basic strategy trainer.
Баазову е обвинен по пет обвинения в измама с ценни книжа, включително "насърчаване на извършване на сделките като притежава поверителна информация, като или се опитва да повлияе на пазарната цена на ценните книжа Amaya Inc blackjack apprenticeship basic strategy table. и прехвърляне на поверителна информация" blackjack apprenticeship risk of ruin. Също обвинени Бенджамин Ахдуту, приятел от детството Баазова, и Йоэлю Альтману, бивш финансов консултант Amaya (оттогава переименованному в Stars Group), както и три компании, собственост на Ахдуту.Адвокатите Баазова и го сообвиняемых официално петиция за спиране на производството, като твърди, че прокурорът AMF, регулатор на ценни книжа на Квебек, представи обвинения, преди да си събрал достатъчно доказателства.Това е довело до неоправдано забавяне на съдебния процес, твърди адвокат на защитата, и в същото време AMF не е в състояние да се придържат към плана за намаляване на закъсненията, добавиха те.Спиране на съдебно производство спира процеса и често може да се използва като средство за прекъсване на съдебния процес за неопределено време.Адвокатите Баазова по-рано петиция за уволнение по съдебен ред, се оплакват, че AMF погрешно обработват документи, лишавайки го разумен време за подготовка на защитата.Неговият адвокат се оплаква, че през септември, само два месеца преди началната дата на съдебния процес, AMF се откъсна от тях 16 милиона единици данни.След решението, взето в понеделник следобед, и двете заявка били отхвърлени, а това означава, че Баазов и го сообвиняемые появяват пред съда в продължение на няколко месеца как да спечелите рулетка.

"Това беше много близо до началната табела, но, в края на краищата, аз приемам аргументите на [AMF], така че аз отклоняю петиция", пише съдия в областния съд на Salvatore Маскиа решението в 22 страници. "Кандидатите не са нанесли непоправима вреда на тяхното право на справедлив съдебен процес и на пълна защита", - каза той.

"Затова съдът заключава, че случаят е особено сложна, и прокурор има конкретен план за намаляване на закъсненията, причинени от сложността на случая". Въпреки това, адвокат на защита ще бъде предоставена от "правилното време" за обучение след септември нулиране на данните.Съдията предложи да се отложи разглеждането на случая за един месец, въпреки че в подходящото време той проконсультируется с двете страни, преди да определи дата за съдебен процес.Съдебният процес ще се превърне в най-голямата афера за вътрешна търговия в историята на Канада, и на всеки на ответника заплашват глоби до пет години затвор, ако бъде признат за виновен.Няколко предполагаеми незаконни сделки, свързани с усвояването на Amaya PokerStars на 4,9 млрд как да спечелите рулетка стратегия. долара през 2014 година.

Смяна на името на Bilyana в Stars Group, която се превърна в официалната през август миналата година, когато компанията завърши премести централата си от Монреал, в Торонто, е в голяма степен насочени към това, да се дистанцира от бившия си, а сега скандален генерален директор в Баазове. как да спечелите рулетка Великобритания.

Избор на купувачи