покер зала Mohegan Sun Pocono

Потенциалните закъснения в строителството" може да смени датата на откриването на курорта казина на Уин Palace е на стойност 4,1 милиарда долара в Макао "за втората половина на 2016 година", се посочва в годишния доклад на Wynn Macau Ltd., заведеното дело в хонг конг фондова борса в четвъртък.

ynn Macau добави: "Компанията все още очаква откриването на Уин Palace в първата половина на 2016 г.; въпреки това, потенциалните забавяне в строителството може да смени датата на откриването на втората половина от 2016 г." покер зала mohegan sun pocono. В понеделник в бележка eutsche Bank Securities Inc се казва, че той включва "отваряне в средата на третото тримесечие на 2016 г." за Уин Palace график на покер mohegan sun pocono.
Въпреки че обявената дата остава 25 юни, ние все още се чувстваме по-комфортно като запас в случай на по-нататъшни закъснения в модели", - заявиха анализатори Карло Сантарелли и Дани Валой най-добрите покер зала в Палм - Спрингсе. Въпреки това, като се има предвид, че големи участъци от собственост са предадени на екипа на Cotai, ние ставаме по-оптимистично в това, че дори ако проектът ще се забави още повече, това най-вероятно ще отнеме седмици, а не месеци", - добавиха те.rokerage Sanford C. Bernstein " Оод заяви в бележка 14 март, че всяко потенциално компенсира през втората половина на годината за проект Cotai в Wynn Macau няма да има голямо негативно влияние върху казино оператор най-добрите покер залата на Филипините.

А всяко забавяне от датата на отваряне на Уин Palace може да предизвика инвеститорите известно объркване, забавяне на месец или повече не е от значение за стойността на Wynn Macau.Въпреки че Уин няма да изплаща дивиденти през 2016 г., този факт се смята от пазара", - заявиха анализатори Виталий Uman и Саймън Джан.В четвъртък Wynn Macau обяви специални дивиденти в размер на 0,60 долара, хонг конг (0,077 долара) на акция за фискалната година, приключваща на 31 декември 2015 година. Тя се заплаща от акционерите, чиито имена са вписани в регистър на участниците в компанията на 19-ти април 2016 година. Очаква се, че специален дивидент ще бъдат изплатени на 27 април..

Избор на купувачи