3 буквата думи

Ключова фигура в потушаването на правителството на онлайн покера в Сащ заплашва 15 години затвор след сключването на сделката за признаване на вина от страна на федералните прокурорите в сряда.Нелсън Бертник от Ванкувър, Британска Колумбия, заяви своята вина пред световни съдия в окръжния съд на САЩ в Ню Йорк, където петима други вече са се признали за виновни за подобни обвинения.41-годишният Бертник е сред почти дузина души, обвинени по делото на 15 април 2011 г., в резултат на което в САЩ бяха затворени операция на трите най-големите покер компании-PokerStars, Full Tilt и Absolute Poker.Бертник, гражданин на Канада и жител на Ирландия, се е съгласил да се признае за виновен по обвинение в заговор, банкова измама и пране на пари във връзка с незаконни операции в хазартни игри в Интернет.Неговото вземане на присъдата е насрочено за 19 декември, и прокурорите посочват, че те ще препоръча снизходителност, ако Буртник ще сътрудничи изцяло 3 буквата думи. В периода от декември 2006 г съдържащи покер.
до април 2011 г 3 буквален думи от букви покер. Буртник е работил в PokerStars, а след това е бил директор на плащания.Според прокуратурата, той е работил с трети страни, платежни системи и други ръководители на покер компании, за да заблудят банката, като ги несъзнателно се справят с финансови транзакции.Приемането през 2006 г 3 писмо на думите в покера.
на Закон за борба с незаконни хазартни игри в Интернет направи незаконно за банки и финансови институции обработка на плащания и плащания, свързани с онлайн залози.Пет от 11 души, за които Министерството на правосъдието на САЩ предъявило такси в рамките на овърклок "Черен петък", оттогава са сключили сделка за признаване на вина с прокурорите.Шесто, бивш главен изпълнителен директор на Full Tilt Реймънд Битар се предаде на властите в САЩ през юли, след 15-месечен връзки в Ирландия.Той се намира под домашен арест в Калифорния след поставянето на обезпечение 2,5 милиона долара и го заплашва доживотен затвор по обвинение в това, че Full Tilt открадна над 350 милиона долара от играчи в Сащ и по целия свят.През август държавни прокурори обявиха за уреждане на наказателно дело с PokerStars, в който компанията се съгласи да конфискува 731 млн интервали за регистрация в Google форми. долара в рамките на следващите три години.Част от средствата ще бъдат използвани за връщане на парите, дължими на клиенти сега несъществуващи Full Tilt лист за регистрация на Google форми с временни интервали. PokerStars, която все още работи на легални пазари на онлайн хазарта в Европа, придоби активите на Full Tilt и планира да рестартирате уеб-сайт на легални пазари като дъщерно дружество. слотове за регистрация в Google форми.

Избор на купувачи