техника на игрален автомат A Sous

Въпреки нарастващата подкрепа от страна на определени кръгове в основните средства за масова информация в опит да се ограничи спонсорство професионален футбол от страна на хазарта, в края на миналата седмица клуба на шампионата "Бристол Сити" обяви, че е удължил договора си с Mansion Bet. Mansion Bet, който в миналото е бил основен спонсор на професионални футболни клубове, включително и Рим, предградието тотенхам Хотспура и Crystal Palace, се превърна в основен спонсор на "Бристол Сити" в началото на сезона 2010-2021. По-рано клуб, базиран в Аштън-Gate, спонсировался лицензиран онлайн казино Dunder в обединеното кралство, което по онова време беше рекордна спонсорска сделка за "Бристол Сити".Обявява, че Mansion Bet ще остане основен партньор на "Бристол Сити", втори сезон поред, ръководител на търговския отдел на дружеството-майка Bristol Sport Джъстин Кебби заяви: "Ние сме щастливи да потвърди партньорството ни с Mansion Bet на втория сезон".

"Ние се радваме на тяхната постоянна подкрепа, работа с нашата база фенове"Бристол Сити" и спортна група "Бристол" техника на игрален автомат a sous. "С почти двадесет години опит в производството и дългогодишни традиции на спортното спонсорство, MansionBet носи в това партньорство огромен опит и творчески подход" се облага ли покер печалбите с данък в обединеното кралство. "MansionBet също така е изключително отговорно подхожда към хазарта и спечели няколко награди, включително за най-Добрата компания за обслужване на клиенти на годината (2020 г.) на International Gaming Awards и Най-отговорен Оператор на онлайн-хазарта (2018 г.)" ще получа ли покер печалбите се облагат с данък в Канада.
Коментар от името на Mansion Bet, ръководител на интегрираните маркетингови Дана Beaucaire, добавя: "Това беше наситен на събития първия сезон в" Бристол Сити", и аз се радвам, че ние продължаваме нашето партньорство с клуба и подкрепяме първенство на Англия". "Първата ни локализирана кампания в Бристол през миналата година, в която изключителен креативом, доведе до висока познаваемост на марката и позитивното взаимодействие с феновете" дали покер с приятели незаконно. "Ние очакваме с нетърпение да се върне на стадиона в сезон 2021/22 и общуване с феновете в по-личен план, демонстрирайки нашата подкрепа, както от клуба, така и неговите верни фенове чрез редица интересни инициативи"..

Избор на купувачи