Login
Register
Начало

Е така

блогът "е така"

Искам фигура като на холивудска актриса – топ неща които трябва да знаете

Винаги ви се е искало да заприличате на холивудска актриса, но уви килограмите или безформеното тяло все ви отдалечават от тази мечта. Сега ще ви кажем, че това е напълно възможно. Известните личности също спазват определен режим на хранене, тренировки, фитнес и също както обикновените хора си купуват от магазин за хранителни добавки софия.

Това последното се отнася предимно за българските, а не онези от Холивуд, но е добра алтернатива за всеки, които живее в страната.

Та ето и част от техните малки тайни:

Шарън Стоун – дори на вече над 50 тя е суетна и много млади момичета могат да й завидят. Това, което прави Шарън е консумиране на храни с нисък гликемичен състав. С тази стратегия се избягва рязкото покачване на инсулин, завишаването на инсулина и трупането на мазнини. Когато се консумира разнообразна храна, богата на протеини, мазнини и микроелементи в умерени колиета, всичко се развива по план.

Бионсе – позната като пищна дама тя също е пробвала милион диети за отслабване, но често след тях отново напълнява. Това, което я е довело до нейният най-голям неуспех е „драконовкски“ глад и лишения, които топят не само мазнини, но и мускули. След диета, започва обилно хранене и мазнините се връщат, но не и мускулите. Затова ако вие смятате да се подлагате на лишения не забравяйте да вмъкнете в програмата си така важният протеин цена.

Мадона – в последните повече от десет години тя се хранеше главни с био чисти продукти. Лененото семе е чудотворен продукт според световният символ. Той е богат на Омега 3, но предвид факта, че е богат и на мазнини не бива да се злоупотребява с консумацията му. Научете повече за аминокиселини цени. По отношение на био храните те са по-скоро здравословни, отколкото за отслабване.