Монтиране на газова бутилка в колата

В тази статия ще напишем най-важните неща които всеки човек желаещ да монтира газов инжекцион в своя лек автомобил трябва да знае. Нека започваме със статията:

На първо място разбира се започваме с монтиране на газов инжекцион – тук точката се разделя на две подточки. Какъв газов инжекцион да купим и къде да го монтираме. Относно първото – възможно най-добрия. Най-лесно е да се консултираме със специалист който да ни обясни какви са възможностите за конкретния наш автомобил. Що се отнася до монтажът на газов инжекцион – това трябва да става само и единствено в оторизирани авто сервизи.

Другото нещо което е от изключително голямо значение и всеки шофьор трябва да знае – как се поддържа един газов инжекцион. През колко време се сменят консумативите (като филтри) и т.н.

Полирането на фарове е една важна процедура чиято всеки шофьор трябва да знае и разбира. Автомобилните производители обработват стъклата на фаровете така, че да издържат на външни атмосферни влияния, но това покритие издържа една няколко години. В случай, че вашия автомобил е на повече от две години – задължително посетете сервиз който извършва полиране на фарове. Те ще възстановят първоначалния вид на вашите фарове и те отново ще бъдат в перфектно състояние както са били и в началото.

Нуждата от пълнене на климатици с фреон може да бъде от необходимост поради изтичане или просто след определено време на използване на климатика. Но все пак когато има нужда от зареждане с климатик, вие трябва да сте подготвени и за новината, че трябва да се извърши ремонт. Най-често и така се откриват проблемите – след изтичане на фреона. Цената за ремонт при спукана тръба не е много висока и в повечето случай тя се ремонтира чрез залепване с калай или друг специален материал. Свържете се с нас по телефона още сега ако искате да запишете час за диагностика и ремонт.

Още в тази категория: Коли за скрап »

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.