автомобилна мултимедия

В днешно време, слушането на музика е навсякъде около нас и неизменна част от нашето всекидневие. Навсякъде се радваме на приятна музика, в дома, в офиса, докато пазаруваме и естествено докато караме колата си. Трудно бихме си представили автомобил, в който няма някакъв вид музикална система, независимо от вида й, било то само радио, аудио диск или цялостна мултимедийна система. Съществуват всякакви продукти, които биха задоволили и най-капризният клиент. Богатото многообразие от мултимедии за автомобили са с високо качество и съобразени според вида си за всеки модел автомобил и нужди на потребителите. Почти всички автомобили се предоставят на купувача си с вградена музикална система, някои са с радио, CD плейър, по-старите модели с касетофон, а новите притежават все по-модерна и актуална мултимедия. Именно заради постоянното развитие и иновативност в областта на мултимедията за автомобил, все повече купувачи се ориентират към по-модерни заместители на старата фабрична медия. За радост в днешно време има разнообразие от фирми и производители, които предлагат все по-добри и функционални устройства на добри цени.

https://bgauto.eu/

В пъстротата от различните видове продукти попадаме на такива като FM трансмитер и специални боксове за медия, които могат да възпроизвеждат файлове от AUX кабел, свързан с телефона ви, Bluetooth, флаш памет, карта памет, диск. При всичко казано дотук, подборът каква да бъде мултимедията  е свързан със съвместимостта с модела автомобил, и естествено желанието и нуждите на крайния потребител за различните видове екстри. Поддържаме широка актуална база продукти, гъвкави сме и винаги можем да осигурим различни комбинации и комплекти за всяка нужда и предпочитание. Нашите артикули са разпределени в различни категории според своята разновидност.
На първо място е категорията аудио плейър за автомобил. Предоставяме на нашите клиенти богат избор от иновативни модели на много производители, сред които AT, PNI, Smailo и безспорни първенци в областта като Pionner, Kenwood, Alpine. Различията и видовете тук са много. Съществено различие е източника на музика, от които се репродуцира - диск, AUX кабел, карта памет, Bluetooth. Музиката, произвеждана от диск и карта е свързана със съществуването на слот, а тази от AUX зависи от наличието на вход за него. Все по-модерно и удобно е наличието на Bluetooth в медията, защото лесно може да пуснете смартфона или таблета към устройството и да се насладите на любимата песен. При AUX кабела връзката е жична, но е също предпочитан вариант.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.