Хай-тек стилът Избрана

Хай-тек стилът е градски, технически и изискан стил. Той е роден в Англия през 80-те години на миналия век. Прагматизмът, гъвкавостта и свободата на пространството са в основата на този стил.

Хай-тек стилът е минимализъм във всичко, практичност и високи технологии. Хай-тек се характеризира със сдържаност на тонове, блясък и лек офисен "студ". Но въпреки това, стилът създава в помещението пространство, където има много светлина и въздух. Също така, стилът създава полет на фантазията. За да го внедрите и във вашия дом, предлагаме ви да разчистите помещенията от всичко старо и излишно. За целта от полза може да са ви услугите pо извозване на Smetishte.com.

Може да експериментирате с цветове - от хладни бели, всякакви нюанси на сивото, до блясък на въглищно-черния цвят. Различни лампи, вградени в тавана и скрити под панелите, помагат да се създаде ефект на студена красота.

Дизайнът в стил хай-тек избира амбициозни, рационални хора, които обичат комфорта, ясни прави линии на дизайн и леко въздушно пространство. Възможно е да се организира стая в стил хай-тек, както в малък апартамент, така и в селската къща. В този случай ще обсъдим как да създадем ултрамодерен високотехнологичен стил в едностаен апартамент.

Според плана решението за проектиране на едностаен апартамент е сведено до удобство и комфорт. Не трябва да има ярки акценти, мебели - многофункционални, в светли цветове, пода на насипни товари. Стаята трябва да изглежда свободна, холистична, лека и органична. Трябва да има много вградени светлини. Линиите и ъглите са ясно прави.

Пространството е разделено на отделни зони, за целта са приложени функционални прегради. Мебелите трябва да са удобни, с хромирани елементи. Високо качество, в светло сиви тонове, лъскави, удобни. Всичко това трябва да е в хармония с основния цвят на стаята и да бъде многофункционално.

За събиране на всякакви стари мебели с извозване до сметище София, потърсете доказаните в бранша фирми.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.