Къща под наем в София – условия, предложения, ценови диапазон! Избрана

Unique Estates – вашият избор за луксозни имоти

 

Къща под наем София – условия за наемане, преговори с наемодателите, предложения за частни клиенти, изгодни цени…. Всичко това е идеално, ако има кой да ви въведе в света на луксозните имоти и да ви предложи топ имотите отговарящи на търсенето ви – без да трябва да губите време, да обикаляте по огледи, които въобще нямат връзка с търсенето ви и да зациклите в един момент.

Вашият надежден избор в света на консултациите за луксозни имоти и наемането на такива е Unique Estates. Накратко компанията се занимава целенасочено с лансирането, предприемачеството, предлагането и отдаването под наем на имоти лукс категория. Преди около десет години луксозните имоти у нас бяха прохождаща имотна сфера, но днес благодарение на усилията на фирмата и надеждните им партньорства със световноизвестни агенции в бранша – можем да кажем, че пазар на луксозни имоти в България има и потребители за него също.

Къща под наем в София – какви условия да търсите, какви са предложенията на пазара за имоти и как се договарят цените им?

Първоначално, когато търсите да наемете къща в столицата или другаде, консултантите за луксозни имоти се запознават с критериите за вашето търсене. Тоест споделяте желаната от вас локация, възможностите за придвижване в района, наличието на паркинги, естетическия вид на самият имот, неговият екстериор и интериор. Брой спални помещения, дали ще ползвате сезонно имота или целогодишно? Финансовите си възможности за плащането на наем!  В разговора си с вашия личен консултант ще обсъдите всичко, което ви интересува и ще подпишете договор за консултация, който се основава на ясни условия и задълженията на двете страни по него.

Най-важното, когато ви се предлага къща под наем в София е – личното отношение към вас, семейството ви и вашите нужди. Само така ще наемете домът, който търсите и ще прекарате ползотворно време в него. Предложенията на имотния пазар за наемането на къщи са многобройни (така е и за парцели само, за офис сграда или друго). Повечето от тях са съсредоточени в зоните на Лозенец, Симеоново, Драгалевци, Бояна и квартали изнесени малко встрани от център на града, но с бърз достъп до него. Повечето къщи са част от затворени охранявани комплекси или самостоятелно разположение с надеждни системи за сигурност. Имат паркинг или гаражи, открит двор, басейн, морава или градина, също веранда или приспособления за барбекю. Всичко е строго индивидуално, затова свържете се още днес с Unique Estates и посетете сайта им www.ues.bg – там ще намерите предложения за къщи под наем в София, които ще обсъдите с вашия личен консултант за целта!

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.