Температурата е важен елемент на превозното средство.

Регулирането на термостат се основава на температурата на течността е в охладителната система на двигателя на превозното средство. Отоплителни скорости термостат на двигателя, като се поддържа подходяща топлинна състояние. Преди и по време на започване на охлаждащата течност на двигателя е една и съща температура на околната среда. За да се съкрати времето на загряване на двигателя, термостат блокове на потока на охлаждащата течност към радиатора и помпата допринася за поток на течност в съответствие с "малък кръг", който е само на двигателя охлаждащ кожух и радиатора за нагряване на салона.

Когато температурата на двигателя се издига, термостат вентил и насочва размера на поток от горещ охлаждащ флуид съгласно "големия кръг" настройката в движение основната радиатора. Основна част от термостат термодвойка е изпълнен с твърди частици (алуминий, графит, мед на прах и гранули восък смес). Главна клапан се отваря и затваря само въз основа на стойностите на температурите е определено. Операцията на клапана, както и пълното му температура отваряне варира в зависимост от превозното средство и може да бъде между 70-95 и 100-105 градуса. Термостатът има три връзки за връзка: връзката на пълнителя (който има функцията да позволи въвеждане на охлаждащата течност в радиатора), свързан с накрайника (който има функцията на байпас на флуида в цилиндровата глава по посока на термостата) и И накрая, връзката е необходимо да достави охлаждаща течност към помпата.


 Дефектна термостат ще бъде принуден да спре по средата, защото е в това състояние, той не е в състояние да допринесе за преминаване през охлаждащата течност на радиатора, а това може да доведе до прегряване на двигателя. Корозията е една от причините за увреждане на термостата. Обикновено, средно живот на термостат е около две години. От нашия онлайн магазин можете да закупите всякакви автомобили марка термостати при необичайно изгодна цена. В допълнение, можете да получите сроковете за доставка не може да бъдат договорени. Освен термостата в нашия онлайн магазин ще намерите много други части, включващи: спирачен цилиндър, шалче, горивен филтър и т.н.
 

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.