Топ начини да спечелите малко визуално пространство от тесния коридор

Малките коридори и тесни коридори са типичен оформление на жилищни сгради. С правилните условия, както и внимателно подбран дизайн може да се направи така, че малката зала ще бъде функционална и ще побере всичко необходимо: шкафове, рафтове за обувки, огледала.

Основните цели, на дизайнерите

Основните въпроси пред, които се изправят днешните дизайнери са свързани с разчистване на пространството до степен, че всичко да изглежда прецизно, подредено и просторно, а в същото време да не липсва нищо.

Сред основните идеи са насочени разработването на много малък коридор преди залата, хол или трапезария. Всички те трябва да бъдат подчинени, с едничката цел - да се увеличи пространството визуално.

Ето и кой може да ви е от полза за голямото почистване на апартамент - DEPO.BG.

Има и някои правила, които помагат за осъществяването на тази задача:

Не е необходимо да се използват при проектирането тъмни тонове. Художниците също могат да се включат със свежи идеи и интериорни трикове. Колкото повече са вмъкнати от тях, толкова по-голяма става;

Визуално може да се намали размера на големи ярки орнаменти. От тях е желателно да се откажете също;

Визуално увеличаване със светлина зона. Струва си да се мисля за това как да инсталирате допълнително осветление;

Излишните обемисти мебели, дори в стая с голяма площ могат да провокират да я превърнете в "склада". Трябва внимателно да се мисли за това, което ще бъде поставено като мебел в коридора и онова, без което може да минете;

От EVRO5.COM може да поръчате извозване на мебели.

Проектиране на малките антрета задължително включва инсталиране на огледала. Те са необходима част от интериора;

Пространството в коридора не е необходимо да се претовари с малки детайли. Тези малки сладки неща изглеждат добре в спалнята или за дамски будоар.

Сонда за вода от подпочвени води може да поръчате на адрес: EVROSONDA.COM.

Всеки стил на пачуърк черги, изтривалки, играчки трябва да дадат личност, дори и в добра светлина, за да се оцени правилно кое е възможно и кое не да бъде постигнато.

Много внимателното подбиране може да създаде абсолютна хармония и обратното да създава усещане за обща бъркотия. Вие решавате това!

 

 

 

 

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.