Геопатични зони в дома – как да противодействаме

Трудно е да се преброим с невидимите сили и негативните енергии във всеки момент могат да засегнат нашите тела. С бързото развитие на най-новите технологии сме заобиколени от хиляди мрежи, чието влияние не действа добре на нашите системи и нанася без видима следа сериозни щети над организма. Също така в домовете ни има естествената енергия, която огражда пространството. И ако магнитното поле действа по един или друг начин, то някои  са чували нещо за концепцията на геопатогенните зони, а други не са съвсем наясно.

Нашата планета по дължината и широчината, в пресечната точка, може да събира натрупване на негативна енергия. Именно тези точки се наричат геопатогенни зони и има отрицателно въздействие върху здравето на човека. Някои експерти твърдят, че по-голямата част от раковите заболявания се дължат са свързан с този факт. Според тях всяка година хората изпитват ефектите на негативната радиация в проблемните области. Със SMETISHTE.COM може да разчитате на извозване на отпадъци до сметище.

Как геопатичните зони влияят върху здравето на човек

Всеки човек поне веднъж обръща внимание на факта, че в друга институция или друг апартамент, дом, преживява влошаване на здравето. И това се случва така, че след няколко години, като се премести в нов дом има спешна нужда от лекар. В миналото тези места са били наричани „Ghibli“, а днес явлението може да се опише като синдром на болната сграда.

Проблемът с геофизичната природа е добре позната на нашите предци. В продължение на векове изграждането на къщите изисквало внимателен подбор на материали и съчетания в предмети, мебели, вещи. Проверете в ХАМАЛ.BG за извозване на строителни отпадъци.

Това наподобявало, както ситуацията за подредба в Китай, където широко разпространената практика на Фън Шуй. Изграждането на основите детайли също има значение. Вижте за фирма FORI.EU, когато ви е нужно почистване с извозване от стар апартамент.

Необходимостта да се идентифицират проблемните области. Такива са съществували още в древен Рим и в Руската империя. Също така, някои може да са чували страшни истории за тях от поколения жителите обитаващи къща или апартамент и починали от тежки заболявания.

Сред честите симптоми на гео-инфлуенца, са следните: безсъние; кошмари; чувство на умора; честа депресия; усещане за студ; лоша ефикасност при лечение на заболявания, както и най-страшните случай на смъртните от сърдечно-съдови заболявания, психичното здраве или рак. Ето защо, ако имате намерение да се презаселвате, първо трябва да идентифицирате и неутрализирате проблема предварително и да намерите всички факти доказващи какъв е района.

 

 

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.