Как визуално да уголемим стаята

Искало ли ви се е стаята и други помещения да са видимо по-големи? Тогава изхвърлете всичко излишно. Наемете фирма за преместване: http://hamalski.com/firma-za-premestvane-radoslav-hamalski-0888-300-500/.

Опитайте и някои техники и трикове за визуално уголемяване на стаята:

Тъмно по стените може само да събере повече пространството. Затова избягвайте да ползвате по стените, а след това зоната ще остане на заден план.

Още огледала! Те отразяват светлината и създават дълбочина в пространството.

Използвайте големи и цветни разпечатки само в акцент, а не на големи обекти.

Изберете стъкло или повърхности с акрил. Тях може да почиствате старателно.

Използвайте светлина поне в три ъгли на стаята, за да намалите зоните които са сенчести места.

Използвайте рафтове в цвета на стените и вземете завеси, които съвпадат. Те ще се слеят, и ще създадат по единно въздушно пространство.

Малка стая с миниатюрни мебели изглежда по-малък, отколкото е в действителност. Не се страхувайте от големи позиции!

Направете почистване с извозване на боклуци от апартамент. Така ще освободите много от ценните пространства: http://obshtini.com/firma-pochistvane-izvozvane-sofia/.

Дръж завесата от тавана до пода, за да изглежда таванът по-висок.

Добавете мебели без гръб: табуретка, стол. Такива не създават визуално елементарно.

Според това колко е голям килимът той ще бъде привлечен от външни ръбове, които придават смисъл в обема на помещението.

Тапети, които визуално увеличават стаята

Ако мислите, че за това, как визуално да уголемите стаята с помощта на тапети, не забравяйте, че най-малките фигури правят пространството повече и по-голямо - напротив. Опитайте се да не използвате бордюрите, особено в центъра на стената. Предпочитани тапети във вертикални ивици или плътен цвят светлина на една стена могат да направят и по-тъмно помещението.

Какви цветове визуално увеличават стаята

Друг един съвет е да използвате по-ярки цветове. Колкото по-малко мебели, тъмни ъгли и натрупвания има, толкова те ще бъдат в къщата, повече и тя ще изглежда по-добре. Предпочитани нюанси са бежово, кремаво, бледорозово, светло зелено и сини цветове. Всички тях може да съчетавате в обекти и декор на стена. Тъмните тежки нюанси просто не правят стаята по-голяма, а обратното намаляват я. В комбинирането на цвят не избирайте повече от три, за да не се получи претрупване.

Организирайте и едно голямо почистване на мазета и тавани. Това може да стане с тази фирма: http://xn--80adblldd9aggijdu.com/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%B0%D0%B7%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8/.

Успех в начинанието на всички!

 

 

 

 

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.